De waarheid over de kat hoort men van de muizen - Henry Ford

Scottish Fold Cattery

catteryScottish Fold gezocht?  Hier vind je onderaan de pagina een overzicht van verschillende cattery's waar je terecht kan. 

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Heeft u een broodfokker of een foutje ontdekt?  Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be. Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Download via de volgende link een gepubliceerde lijst imv broodfokkers in België.


House of Brits
ik ben een hobbyfokker van katten ,het ras Britse korthaar, Scottisch fold en heel soms Maine-Coon Bij ons worden onze dieren gewoon in huis opgevoed dus zijn zeer sociaal en aanhankelijk
El Sharoo
Hobbyfokker v/h ras scottish fold en brits korthaar Onze cattery is erkend door de federale overheid Wij zijn gespecialiseerd in colorpoint,;bicolorpoint,chinchilla point Hk 20104250 Wij staan ook op facebook
Cattery Kenobi
Trapstraat 23
2570 Duffel

+32/(0)496/69.68.58
nfo@kenobi.eu
http://www.kenobi.eu/index.html
liefhebber & hobbyfokker Brits Korthaar - Brits Langhaar - Scottish Fold - Highland Fold
Cattery de la Campanula
Diepestraat 108
9520 Sint Lievens Houtem


deda@pandora.be
http://catterydelacampanula.weebly.com/
Erkend hobbyfokker van Brits Korthaar, Brits Langhaar, Scottish Fold en Sphynx met stamboom. Wij streven naar raszuivere en gezonde kittens. Onze poezen worden daarom jaarlijks getest op erfelijke ziektes zoals HCM, PKD, Fif en Felv. Onze kittens groeien op in onze woonkamer en keuken en zijn gewend aan honden en kindjes.