Hoe hard katten ook vechten, er komen kennelijk toch altijd massa's jonge poesjes - Abraham Lincoln

bengaalBengaal Cattery

Bengaal gezocht?  Hier vind je onderaan de pagina een overzicht van verschillende cattery's op de kaart gesitueerd.   

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst?  Heeft u een broodfokkker of een foutje ontdekt? Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be.  Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Download via de volgende link een gepubliceerde lijst imv broodfokkers in België.


Pantheras
Benjoblana
De katten hebben het huis, een grote buitenren maar ook de volledige tuin ter beschikking. De tuin is "cat proof" gemaakt, zodoende dat ontsnappen niet kan. De partners voor een toekomstig nestje worden zorgvuldig uitgekozen, dit niet alleen omwille van het karakter maar ook om binnen de standaard van het ras te blijven.
Cattery Precious Whiskers
We zijn een kleine diervriendelijke Cattery waar we met onze Black Tabby Spotted Bengaal Penny en Black Silver Tabby Spotted Bengaal Sansa fokken. De kittens groeien op in huishoudelijke sfeer met kleine kindjes en honden.
Silver Moon Bengals

8730 Oedelem-Brugge

+32 (0)499 / 749206
lindsay.van.hulle@gmail.com
http://silvermoonbengals.jimdo.com/
Wanneer de kittens vanaf 14 weken het nest mogen verlaten zijn ze voorzien van alle nodige inentingen, ontvlooid meerdere keren ontwormd, gecastreerd of gesteriliseerd en krijgen ze een kittenpakket, stamboom, chip, Europees Paspoort en contract met garantie mee. Reservatie van een kitten kan enkel mits het betalen van een voorschot.
Domestic Wildness
Steenweg naar Wetteren 189
9200 Schoonaarde

+32/(0)474 19 80 78
https://domesticwildness.be/nl/home/