Er bestaan maar twee manieren om te ontsnappen uit de triestheid van het bestaan: muziek en katten - Albert Schweitzer

Maine Coon Cattery

catteryMaine Coon gezocht?  Hier vind je onderaan de pagina een overzicht van verschillende cattery's op de kaart gesitueerd.  

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Heeft u een broodfokker of een foutje ontdekt?  Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be.  Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Download via de volgende link een gepubliceerde lijst imv broodfokkers in België.


Leon Cattery
Rietlaan 14
1702 Groot-Bijgaarden

+32/(0)486112125
leon.cattery@gmail.com
Iedere poes krijgt maar één nestje per jaar en die blijven minstens13 weken bij de moeder. Worden in de huiskamer opgevoed.Zijn gewend aan kinderen, andere katten en honden.
Cattery Pajocoons
Frans Van Cauwelaertstraat 78
1760 Roosdaal

+32/(0)54 32 14 10
WimStraetmans@telenet.be
http://www.pajocoons.be/English/con...
Cattery Aricoone Cats
Onze Maine Coons maken deel uit van onze kleine familie. Gaan nooit buitenshuis, behalve in een beveiligde buitenren. Nu en dan beschikken wij over kittens en die worden dan ook opgevoed met heel veel knuffels en liefde.
House of Brits
ik ben een hobbyfokker van katten ,het ras Britse korthaar, Scottisch fold en heel soms Maine-Coon Bij ons worden onze dieren gewoon in huis opgevoed dus zijn zeer sociaal en aanhankelijk
Cattery Van de Kerselaar
Eeuwfeestlaan 174
2500 Lier

+32/(0)496.870.008
vanvlerkenn@telenet.be
http://www.vandekerselaar.com/
Wij zijn een kleine Maine Coon hobby cattery waar de gezondheid en het geluk van de dieren voorop staat. Hiertoe worden al de ouders uitvoerig medisch getest. Door zorgvuldig en uitgebreid stamboomonderzoek wordt gestreefd naar outcross combinaties (ouders die niet of nauwelijks verwant zijn). Onze kittens hebben allen zeer lager inteelt cijfers wat de kans op aangeboren gezondheidsproblemen sterk verminderd.
Cattery of Mistery Angel
Wij zijn geregistreerde hobby kattenfokkers, wij fokken de grootste raskat, de Maine coon. Wij zorgen voor een goede gezondheid en ras standaard. Af en toe zijn er baby's beschikbaar
Abesh Maine Coon Cattery

9170 De Klinge

+32/(0)474.549 831
Erkennningsnummer HK20402629
cattery@abesh.be
http://www.abesh.be/
Gespecialiseerd in Maine coons uit geteste bloedlijnen waar gezondheid,karakter en type centraal staan. Wij testen op erfelijke ziektes zoals HCM,PKD,SMA,PKdef, Felv,Fip ... volg ons nu ook op facebook en twitter