Een verliefde kater die voor zijn poes een delicatesse meebracht kreeg te horen: 'Schat wat maak je me toch altijd weer zo blij met een dooie mus - Kadé Bruin

Ragdoll Cattery

catteryRagdoll gezocht?  Hier vind je onderaan de pagina een overzicht van verschillende cattery's waar je terecht kan voor een Ragdoll.

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Heeft u een broodfokker of een foutje ontdekt?  Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be.  Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Download via de volgende link een gepubliceerde lijst imv broodfokkers in België.


Cattery Magic Cats
Cattery Magic Cats is een kleine cattery met momenteel 2 poezen. De poezen leven er samen met een hondje, konijntjes en 2 jonge kinderen van 8 en 5 jaar. Voor de kittens bij ons vertrekken zijn ze dus wel al wat gewoon. Onze poezen leven in onze woonkamer, en hebben ook een buitenren tot hun beschikking. Onze poezen zijn getest op HCM, PKD, Fiv en Felv en worden regelmatig nagezien door onze dierenarts.
My Precious Raggies
Moleneinde 49
2290 Vorselaar

+32/(0)473/406535
daisy.ragdoll@telenet.be
http://www.mypreciousraggies.be/
Af en toe hebben wij kittens beschikbaar die opgroeien in huiselijke kring. Ons doel is om gezonde en lieve kittens te fokken en hechten heel erg veel belang aan de gezondheid. Daarom worden onze fokdieren jaarlijks getest op het hart (HCM) en op de nieren (PKD, nierfalen, e.d.) De kittens mogen van 13 weken naar hun nieuwe huisjes toe, nadat ze 2x zijn geënt, ontwormd, gechipt en voorzien zijn van een contract en een stamboom. Wij blijven natuurlijk altijd geïntresseerd in de ontwikkeling van onze kittens.
Cattery Goriakis
Eindhoutseweg 822
2440 Geel

+32 (0)14 86 74 95
info@goriakis.be
http://www.goriakis.com/
Cats in Zen Ragdolls

2580 Putte Grasheide (bij Mechelen)

+32/(0)474 655870
cats-in-zen@telenet.be
http://catsinzen.be/index.html
Als fokker streef ik ernaar zo nu en dan een nestje te krijgen met gezonde en goed gesocialiseerde kittens. Al onze vorige kittens kunnen prima overweg met kinderen, waarvoor dank aan mijn kleinzoon en kleindochters, en leven zonder problemen samen met andere huisdieren. Gigi en de dames krijgen jaarlijks hun medische controles op HCM, PKD, CIN, FIV & Felv, noodzakelijke onderzoeken om de kans op gezond nageslacht zo goed mogelijk te garanderen. Maar in eerste plaats zijn en blijven ze mijn huisdieren en leven ze allemaal "in zen" bij mij in huis…
Cattery Blue Eyes
Brouwerijstraat 46
2620 Hemiksem

+32/(0)486.06.75.04
rita_goossens@telenet.be
http://www.thai-siamese.webs.com
Als u besloten hebt een thai siamese kat of een ragdoll in huis te nemen, bereid u dan maar voor op véél knuffelplezier. Onze kittens zijn allemaal eersteklas knuffelaars want wij besteden heel veel aandacht aan het aanhankelijk maken van uw kitten. Ze maken deel uit van het gezin, en als u dat af en toe mocht vergeten zal de kat u er met plezier aan herinneren !
Lots of Fluff
Af en toe een heerlijk nestje kleine pluizenbollen in traditionele kleuren, is wat je bij ons kan vinden. Als oprecht huiselijke cattery met maar 2 fokpoesjes, krijgen de kittens hier een echt verwende start. Massa's foto's en nuttige info kan je vinden op onze website, dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.
Ragdoll Cattery Calaquendi Dolls

Ragdoll cattery Calaquendi is gevestigd in Wuustwezel, België.